Szuper, hogy érdeklődsz a dropshipping után!

Ismerkedj meg részletesebben a folyamatainkkal!

A dropshipping együttműködés sikerességét 2 dolog befolyásolhatja!

1. Termékek, árak, haszonkulcsok

2. Rendszer működése

Termékek, árak, haszonkulcsok

Ismerkedj meg a termékeinkkel!

Regisztrálj a lenti gombra kattintva, ahol bejelentkezés után máris láthatod az eladási árakat! 

Amennyiben a dropship programban nem vennél részt, de a termékek szimpatikusak, forgalmaznád őket, nincs más dolgod, mint online leadni a rendelésed és már szállítjuk is hozzád!
50.000Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás teljesen ingyenes!  (A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!)

Raktáron lévő termékek

Kíváncsi vagy, melyek a raktáron lévő legnépszerűbb termékeink?

Böngészhetsz kizárólag kategóriák között is, mint: Ajándék, Autó, Konyha stb…
Hisz végeredményben dönthetsz úgy is, hogy kizárólag egy kategória termékeit hirdeted!

Teljes lista

Inkább a számok és táblázatok mestere vagy? Egyszerre szeretnél látni mindent?

Ebben a táblázatban megtalálod a termékeket, cikkszámokat, partner átadási árakat, javasolt eladási árakat, árréstömeget és haszonkulcsokat!

Hogyan működik a rendszer?

A legegyszerűbben az alábbi ábra szemlélteti a dropship rendszer működését.
A kidolgozásnál 3 szempontot tartottunk szem előtt:

✅A partnerünk, azaz Te könnyen tudj nyereséges üzletet üzemeltetni.

✅Az adminisztrációs munkád közelítsen a nullához!

✅A rendszerünk bármilyen webshop rendszerrel összekapcsolható legyen, azért, hogy könnyen automatizálni tudjuk a rendelések, termékek, raktárkészletek, stb… szinkronizációját! Hogy ezek miatt Neked már egyáltalán ne kelljen aggódnod!

Részletes működés 23 percben!

A program részletes működését az alábbi videóban foglaltuk Neked össze! Kérlek, figyelmesen nézd meg a videót és ha időközben bármilyen kérdés felmerül van keress minket bátran!

Dropship jelentkezés

Szuper, hogy belevágsz! Nem fogod megbánni!
Nincs más dolgod, mint kitölteni a lenti űrlapot és máris regisztrálunk a dropship programunkba!

Fontos tudnivalók!

A dropship tagság bármikor lemondható!
Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy havi 5.000 Ft + ÁFA azaz bruttó 6350 Ft rendszerhasználti és nettó 1.990 Ft + ÁFA azaz bruttó 2527 Ft számlázó szoftver havidíjat fogunk neked számlázni.

Maradt még kérdésed?

Néhány munkanapon belül, e-mailben megkapod a hozzáférést a vállalatirányítási rendszerünkhöz. Miután ez megvan már tudjuk is fogadni az éles rendeléseket!

Ennyi az egész, ezután Neked csak el kell adnod a terméket, mi pedig minden mást intézünk! 😉

Egyáltalán nem probléma, ebben az esetben 3 lehetőséged van:

A) Hibrid modell: Egy webáruházon belül megjeleníted az összes terméket. Amennyiben a mi termékünkre érkezik rendelés, akkor azt a rendelést mi szolgáljuk ki, hogyha más beszállító termékére érkezik be rendelés, akkor azt a másik beszállítóval intézed.

Probléma akkor merülhet fel, ha egy megrendelésen belül vesznek olyan termékeket, mely 2 beszállítóhoz is köthető.  Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a viszonteladói felületünkön keresztül rendeld meg a terméket és Te intézed a termék kiszállítását a másik beszállító termékével együtt.

B) Külön webáruház: A mi termékeinknek egy teljesen külön webáruházat hozol létre. Így egyáltalán nem probléma, hogy több beszállító terméket is forgalmazod.

C) Hagyományos viszonteladói modell: A kutyubazar.hu weboldalon leadod a megrendelést és kiszállítjuk hozzád a terméke(ke)t. Ez esetben Neked kell intézned a csomagolást és a számlázást.
Amennyiben ebben a modellben gondolkodsz, nem szükséges jelentkezned a dropship programba! Szimplán regisztrálj viszonteladóként a kutyubazar.hu oldalon és rendelj nyugodtan!

Az első számlát a következő havi számlázáskor fogod megkapni. Amennyiben mégis meggondolod magad, az előfizetésed bármikor lemondhatod!

Jelentkezésed után küldünk egy linket a részletes információkkal és ott meg is tudod majd rendelni ezeket a szolgáltatásokat! Nekünk csak egy admin hozzáférésre lesz szükségünk a webshopodhoz, hogy be tudjuk állítani a szinkronizációkat.

Más számlázó szoftvert nem tudsz használni a programunkban. Tekintve, hogy a számlázás alapján történnek az elszámolások, így fontos, hogy egy szoftvert használjunk mindketten!
A programban csak a Skylon számlázó szoftvere használható.

Ezen felül is maradt kérdésed? Keress bátran!
Dimény-Tószegi Zsófia – toszegizsofia@dropcat.hu